Wil je met mij in contact komen? rolf@a-business.nl

Over A-Business

A-business, samen ondernemen is een initiatief van Rolf Grouve. Als ondernemer, adviseur bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren en columnist en auteur van verschillende boeken komt hij dagelijks in aanraking met uiteenlopende ondernemersvraagstukken.

Rolf wordt geïnspireerd door innovatie, samenwerking, business intelligence, IT in zijn algemeenheid en de (co)financiering hiervan door middel van subsidies. Graag koppelt hij deze onderwerpen aan elkaar bij zowel zijn klanten als in de bedrijven waar hij als ondernemer actief is.

Rolf Grouve

In de dagelijkse praktijk is Rolf Grouve directeur van NetgemakHuman Talent Group, Novanorm en Analyse Business Consultants.

Ook schrijft hij regelmatig columns voor het ondernemersplatform Sprout over onderwerpen als ‘Toekomstbestendig Ondernemerschap’, ‘Het verwerven van subsidies’ en ‘De rol van data in jouw organisatie’. Over deze onderwerpen geeft hij ook presentaties, trainingen, lezingen en workshops voor onder andere hogescholen, bedrijven, ondernemersverenigingen en dergelijke.