Wil je met mij in contact komen? rolf@a-business.nl

Advies

Vanuit A-Business Consultancy is Rolf Grouve actief als ondernemer/directeur bij verschillende bedrijven. Daarnaast worden projecten uitgevoerd voor verschillende ondernemingen. Wanneer je dus over specifieke onderwerpen meer wilt weten, dan kan je mailen naar rolf@a-business.nl of rechtstreeks contact opnemen met de verschillende bedrijven.

A-Business Consultancy

A-Business Consultancy

A-Business Consultancy ondersteunt bij het scherp stellen van je strategie en dit om te zetten naar een IT-strategie, zodat je strategie, beleid en IT met elkaar in één lijn kunt krijgen. De dienstverlening is breed. Van het selectieproces om een nieuwe IT-leverancier uit te zoeken of een nieuw softwarepakket uit te zoeken, tot en met het ondersteunen bij implementaties die de leverancier uitvoert. A-Business Consultancy ondersteunt ook ondernemers die door willen groeien of innoveren maar de stap zelf niet kunnen of willen maken. De passie ligt in de combinatie van bedrijfskundige vraagstukken en IT.

Wanneer je in contact wilt komen, mail naar rolf@a-business.nl.

Netgemak

Netgemak

Een internetbureau met een grote dosis ervaring in techniek en design. We doen wat we leuk vinden, maar vooral waar we goed in zijn. Websites, applicaties & APPs. Maatwerk is daarbij het toverwoord. Techniek moet ontzorgen en dus vanzelfsprekend beveiligd zijn en prettig om mee te werken.

Samenwerken met klant en collega. Wij blijven bij onze leest; voor het overige werken we samen met andere specialisten die nodig zijn om voor onze klanten tot een optimaal product te komen.

Human Talent Group

Human Talent Group

Bij Human Talent Group gaan we samen met jou aan de slag om het beste uit jouw medewerkers/ studenten of kennispartners te halen en hen te laten groeien en ontwikkelen. Dit zal niet alleen bijdragen aan hun persoonlijke groei en werkplezier, maar ook aan het succes van jouw organisatie.

We maken leeroplossingen voor MBO niveau 0 tot en met 4 van e-learnings tot blended learning en trainingen.

 

Novanorm

Novanorm

Novanorm Veiligheidstrainingen biedt al sinds 1997 veiligheidstrainingen en -cursussen aan. Wij zijn gespecialiseerd in trainingen op het gebied van BHV, EHBO, Kinder-EHBO en VCA.
Ons unieke trainingsconcept is een combinatie van praktijktraining met de kracht van e-learning.

De filosofie van Novanorm Veiligheidstrainingen is al onze opleidingen “as short as possible” en “digitaal tenzij het niet anders kan” aan te bieden zonder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen.
Wij maken de wereld veiliger door mensen op te leiden die snel en adequaat kunnen handelen bij calamiteiten.