Wil je met mij in contact komen? rolf@a-business.nl
Provelu

Provelu

Provelu is een IT-bedrijf dat zich al meer dan 15 jaar heeft gespecialiseerd in het domein van Business Intelligence. Op zowel organisatorisch als technisch gebied ondersteunt Provelu klanten bij het verkrijgen van meer inzicht in haar data. Met ongeveer 30 medewerkers is Provelu marktleider op het gebied van Business Intelligence met o.a. de technische oplossingen van Qlik. 

“Rolf Grouve is als extern adviseur bij Provelu begonnen met als doel meer structuur aan te brengen en het bedrijf zo verder te laten groeien. Dit heeft hij met veel passie en toewijding gedaan. Rolf heeft veel energie en ideeën en al snel waren de eerste veranderingen ingezet. Na een klus van ongeveer een half jaar heeft Rolf een belang genomen in Provelu. Sindsdien werken we intensief samen. We vullen elkaar goed aan; waar Rolf vooral met de organisatie bezig is, ben ik meer commercieel in de weer.” 

“Rolf heeft een duidelijke visie en mening, wat erg belangrijk is binnen een bedrijf om het verder te laten groeien, maar is daarentegen niet altijd makkelijk. Het is veel gemakkelijker om iets alleen te bedenken en dan gelijk, zonder enig tegenwoord, uit te voeren. Toch is het beter om bepaalde ideeën op verschillende manieren te bekijken. Hierdoor worden veel beter onderbouwde keuzes gemaakt en kan het aantal verkeerde keuzes beperkt worden.” 

Ing. G.W.M. (Dennis) Lucas
Oprichter en directeur van Provelu