Wil je met mij in contact komen? rolf@a-business.nl
FBD

FBD

FBD detacheert ervaren professionals op hoog niveau. Zij werken aan projectmatige en tijdelijke vraagstukken voor opdrachtgevers binnen de bancaire-, zorg-, en verzekeringssector als ook in het bedrijfsleven. De professionals van FBD zijn nuchtere en betrokken vakmensen. Zij geven organisaties de richting die zij nodig hebben om hun doelen te bereiken. FBD ontwikkelt mensen voor een betere financiële wereld.
 

Rolf Grouve was de periode november 2017 tot en met september 2019 actief als IT- en organisatieadviseur van FBD. In oktober 2019 is hij toegetreden tot de directie om de organisatie te moderniseren en de nieuwe organisatiedoelen te bereiken. Hierbij staan de marktverbreding, doorautomatisering en de ontwikkeling van professionals centraal. 

“Rolf is een snelle denker die gevoel heeft bij de organisatie. Door zijn enthousiasme, doortastendheid en bedrijfskundige expertise heeft hij snel een beeld bij de organisatie en haar uitdagingen. Hoewel hij een sterke mening heeft over zaken en de snelheid graag in het proces houdt, staat hij open voor de argumenten van anderen om altijd de beste oplossing te vinden die bij het bedrijf past.”

H. (Henk) Kelder, Oprichter en directeur FBD