Wil je met mij in contact komen? rolf@a-business.nl
Bijzen & Dekker

Bijzen & Dekker

Bijzen&Dekker is met vestigingen in Apeldoorn en Enschede een belangrijke speler op het gebied van het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen bij Onderwijsstichtingen, Productiebedrijven, Groothandel (logistiek), Financieel/Project-georiƫnteerde en Non-Profit ondernemingen.

A-Business Consultancy heeft in opdracht van Bijzen&Dekker een inventarisatie uitgevoerd met als doelstelling te onderzoeken om de organisatie Bijzen&Dekker naar een hoger plan te brengen. De mogelijkheden en kansen zijn door A-Business Consultancy in de persoon van Rolf Grouve vastgelegd in een Strategisch Plan.

“Bij het analyseren van het strategisch plan bleek de professionele visie en expertise van Rolf Grouve en de chemie met de organisatie Bijzen&Dekker zo sterk dat is besloten dat Rolf Grouve de uitvoering zelf voor zijn rekening gaat nemen in de rol van directeur. Samen met Jolijn van der Plas als Operationeel Manager en met het team van Bijzen&Dekker gaan zij de volgende stap zetten binnen dit mooie bedrijf.”

Hans Dekker, Partner/Adviseur bij Bijzen&Dekker