Wil je met mij in contact komen? rolf@a-business.nl
Subsidiekracht - Verantwoord innoveren (2019) Rolf Grouve

Subsidiekracht - Verantwoord innoveren (2019) Rolf Grouve

Als ondernemer investeer je om bij te blijven en je organisatie toekomstbestendig te maken. En dat kost veel energie en geld. De overheid heeft een stimuleringsbeleid door middel van subsidies om wellicht ook jouw financiële risico’s te beperken. Subsidies zijn er in verschillende soorten en maten bij verschillende instanties. Er is een oerwoud aan regelingen en instanties. 

De hamvraag is hoe je jouw subsidiemogelijkheden kunt benutten, zonder er teveel werk mee te hebben. Je wilt immers de focus hebben op het ondernemen. Komen jouw projecten in aanmerking voor subsidies? Wat komt er allemaal bij kijken, en welke eisen worden gesteld? 

In ‘Subsidiekracht’ wordt beschreven welke projecten zoal voor subsidie in aanmerking kunnen komen, hoe het subsidieproces werkt, welke subsidies er zijn en welke instanties deze uitschrijven. Ook de voorwaarden, randzaken en soms ingewikkelde vaktermen komen aan bod. Om het gemakkelijk te maken helpen we je praktisch op weg met jouw zoektocht naar de juiste subsidie. En misschien kom je niet in aanmerking voor subsidie, maar dan heb je geen kansen laten liggen.
 

Grouve, Rolf (2019). Subsidiekracht, Verantwoord innoveren. Futuro Uitgevers: Amsterdam. 

Geïnteresseerd in dit boek? Je kunt het onder andere kopen via de volgende kanalen: