Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Advies

  Vanuit A-Business Consultancy is Rolf Grouve actief als ondernemer/directeur bij verschillende bedrijven. Daarnaast worden projecten uitgevoerd voor verschillende ondernemingen. Wanneer je dus over specifieke onderwerpen meer wilt weten, dan kan je mailen naar rolf@a-business.nl of rechtstreeks contact opnemen met de verschillende bedrijven.

  Business Intelligence partner, gespecialiseerd in o.a. Qlik, Power BI en TimeXtender.

  2Foqus is expert in alles wat met data te maken heeft en de visualisatie hiervan. Hierbij focust 2Foqus zich op de zakelijke markt. Met meer dan 30 consultants en een landelijke dekking ondersteunt 2Foqus bedrijven bij het maken van datastrategieën, het visualiseren van data en het implementeren van nieuwe werkwijzen op basis van nieuwe informatievoorziening in organisaties. De Academy verzorgt cursussen voor iedereen die meer wil weten over data, datavisualisatie en de verschillende tools die hiervoor kunnen worden gebruikt. 2Foqus is Elite-partner van Qlik en daarnaast onder andere expert op het gebied van Microsoft Power BI en TimeXtender.
  Wil je meer weten over 2Foqus en haar diensten? Bezoek dan de website of bel naar 088 - 200 75 00.

  A-Business Consultancy ondersteunt bij het scherp stellen van je strategie en dit om te zetten naar een IT-strategie, zodat je strategie, beleid en IT met elkaar in één lijn kunt krijgen. De dienstverlening is breed. Van het selectieproces om een nieuwe IT-leverancier uit te zoeken of een nieuw softwarepakket uit te zoeken, tot en met het ondersteunen bij implementaties die de leverancier uitvoert. A-Business Consultancy ondersteunt ook ondernemers die door willen groeien of innoveren maar de stap zelf niet kunnen of willen maken. De passie ligt in de combinatie van bedrijfskundige vraagstukken en IT. Wanneer je in contact wilt komen, mail naar rolf@a-business.nl.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico