Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met mij in contact komen?
Terug naar overzicht

Advies

Bij A-business wordt de expertise van Provelu, Analyse Business Consultants en Cata subsidieadvies bij elkaar gebracht. Dit zijn bedrijven waar Rolf Grouve als ondernemer actief is. Wanneer je dus over specifieke onderwerpen meer wilt weten, dan kan je mailen naar rolf@a-business.nl of rechtstreeks contact opnemen met de verschillende bedrijven.

Provelu is sinds 2005 expert in alles wat met data te maken heeft en de visualisatie hiervan. Hierbij focust Provelu zich op de zakelijke markt. Met meer dan 30 consultants en een landelijke dekking ondersteunt Provelu bedrijven bij het maken van datastrategieën, het visualiseren van data en het implementeren van nieuwe werkwijzen op basis van nieuwe informatievoorziening in organisaties. De Academy verzorgt cursussen voor iedereen die meer wil weten over data, datavisualisatie en de verschillende tools die hiervoor kunnen worden gebruikt. Provelu is Elite-partner van Qlik en daarnaast onder andere expert op het gebied van Microsoft Power BI en TimeXtender. Wil je meer weten over Provelu en haar diensten? Bezoek dan de website of bel naar 085 - 2020002.

Cata, onderdeel van De Jong & Laan Accountants en Belastingadviseurs, is een subsidieadviesbureau dat gespecialiseerd is in het aanvragen van subsidies voor ondernemingen. Of het nu gaat om gangbare regelingen als de WBSO en EIA of over regionale of Europese subsidies, Cata kan je hierbij ondersteunen en neemt het werk uit handen. Met ongeveer 10 adviseurs is Cata een toegankelijk kantoor dat daarnaast kan steunen op de ruim 750 collega's van het accountantskantoor. Wil je gaan innoveren of investeren, kijk dan naar de subsidiemogelijkheden die de overheid je biedt. Cata kan je hierbij ondersteunen. Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor jouw organisatie? Ga dan naar de website of bel naar 0592 - 544030.

Analyse Business Consultants ondersteunt bij het scherp stellen van je strategie en dit om te zetten naar een IT-strategie, zodat je strategie, beleid en IT met elkaar in één lijn kunt krijgen. De dienstverlening is breed. Van het selectieproces om een nieuwe IT-leverancier uit te zoeken of een nieuw softwarepakket uit te zoeken, tot en met het ondersteunen bij implementaties die de leverancier uitvoert. Analyse Business Consultants ondersteunt ook ondernemers die door willen groeien maar de stap zelf niet kunnen of willen maken. De passie ligt in de combinatie van bedrijfskundige vraagstukken en IT. Wanneer je in contact wilt komen, ga dan naar de website of bel met 085 - 7600415.