Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Advies

  Vanuit A-Business Consultancy is Rolf Grouve actief als ondernemer/directeur bij verschillende bedrijven. Daarnaast worden projecten uitgevoerd voor verschillende ondernemingen. Wanneer je dus over specifieke onderwerpen meer wilt weten, dan kan je mailen naar rolf@a-business.nl of rechtstreeks contact opnemen met de verschillende bedrijven.

  Provelu is sinds 2005 expert in alles wat met data te maken heeft en de visualisatie hiervan. Hierbij focust Provelu zich op de zakelijke markt. Met meer dan 30 consultants en een landelijke dekking ondersteunt Provelu bedrijven bij het maken van datastrategieën, het visualiseren van data en het implementeren van nieuwe werkwijzen op basis van nieuwe informatievoorziening in organisaties. De Academy verzorgt cursussen voor iedereen die meer wil weten over data, datavisualisatie en de verschillende tools die hiervoor kunnen worden gebruikt. Provelu is Elite-partner van Qlik en daarnaast onder andere expert op het gebied van Microsoft Power BI en TimeXtender. Wil je meer weten over Provelu en haar diensten? Bezoek dan de website of bel naar 085 - 2020002.

  Cata, onderdeel van De Jong & Laan Accountants en Belastingadviseurs, is een subsidieadviesbureau dat gespecialiseerd is in het aanvragen van subsidies voor ondernemingen. Of het nu gaat om gangbare regelingen als de WBSO en EIA of over regionale of Europese subsidies, Cata kan je hierbij ondersteunen en neemt het werk uit handen. Met ongeveer 10 adviseurs is Cata een toegankelijk kantoor dat daarnaast kan steunen op de ruim 750 collega's van het accountantskantoor. Wil je gaan innoveren of investeren, kijk dan naar de subsidiemogelijkheden die de overheid je biedt. Cata kan je hierbij ondersteunen. Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden voor jouw organisatie? Ga dan naar de website of bel naar 0592 - 544030.

  FBD financieel professionals is sinds 2000 kwaliteitsdetacheerder en levert financieel professionals van het hoogste niveau. Dit doen zij op basis van detachering, deta-vast of werving & selectie. Hierbij richt FBD zich op de specialismen bankieren, verzekeringen, risk & compliance en finance & control.

  FBD kenmerkt zich door een zeer persoonlijke benadering, flexibel, hoog kennisniveau en innovatief. Als financieel professional wordt je centraal gezet. Jij krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen en via de FBD Academie wordt volop geïnvesteerd in het verbeteren van jouw kennis, houding en gedrag. Als FBD’er word je structureel ondersteund door een sterk team van interne collega’s. Ontwikkeling van de professionals staat binnen FBD op nummer één. Wil je meer weten over wat FBD voor jou kan betekenen? Ga naar de website of bel met 0546 - 808304.

  Bijzen & Dekker is opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen bij Onderwijsstichtingen, Productiebedrijven, Groothandel (Logistiek), Financieel/Project-georiënteerde en Non-Profit ondernemingen.

  Met behulp van Exact software en mogelijk aanverwante oplossingen zoals ImageCapture (ScanSys), Sumatra, Orbis, Mavim en Parentix zoekt Bijzen & Dekker samen met u naar de juiste oplossing voor elk automatiseringsvraagstuk.

  Wil je meer informatie over het doorautomatiseren van jouw organisatieprocessen, neem contact op via de website of telefoonnummer 055 - 5790215.

  A-Business Consultancy ondersteunt bij het scherp stellen van je strategie en dit om te zetten naar een IT-strategie, zodat je strategie, beleid en IT met elkaar in één lijn kunt krijgen. De dienstverlening is breed. Van het selectieproces om een nieuwe IT-leverancier uit te zoeken of een nieuw softwarepakket uit te zoeken, tot en met het ondersteunen bij implementaties die de leverancier uitvoert. A-Business Consultancy ondersteunt ook ondernemers die door willen groeien of innoveren maar de stap zelf niet kunnen of willen maken. De passie ligt in de combinatie van bedrijfskundige vraagstukken en IT. Wanneer je in contact wilt komen, mail naar rolf@a-business.nl.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico