Wil je met mij in contact komen? rolf@a-business.nl
Terug naar overzicht

Digitale boekpresentatie IT-Kracht

Begin september is mijn nieuwste boek IT-Kracht uitgekomen.
Een boek geschreven voor de manager en ondernemer die wel wil doorautomatiseren, maar niet weet hoe.
Op donderdag 8 oktober 2020 om 16:00 geef ik een digitale boekpresentatie via Zoom.

Erbij zijn? Dat kan! Meld je HIER voor 6 oktober 2020 aan. Deelname is gratis.
De link naar de bijeenkomst ontvang je een paar dagen voor de boekpresentatie.

Over het boek:

Juist in deze coronatijd moet je nadenken over jouw bedrijfsmodel en de toekomstbestenigheid daarvan. Het boek IT-Kracht geeft je handvatten om eens goed te kijken hoe jij de processen in jouw bedrijf kunt doorautomatiseren, betere inzichten kunt krijgen in jouw data om de organisatie te sturen en hoe jij je medewerkers goed kunt faciliteren bij bijvoorbeeld thuiswerken. Om je organisatie door te automatiseren hoef je geen IT-er te zijn, vind ik.

Laat je, na het lezen van dit boek, niets meer wijsmaken door allerlei ‘experts’ die, met gebruik van veel ingewikkelde termen, aangeven je te willen helpen, maar slechts de deal willen maken waar zij het meest aan kunnen verdienen. IT-projecten worden vaak complexer gemaakt dan nodig. Neem zelf het heft in handen en pak de regie vanuit jouw bedrijfsbelang. Met de kennis uit IT-Kracht ben je in één keer een serieuze gesprekspartner.

Op een praktische en bedrijfskundige manier worden IT-aspecten belicht. Als ondernemer wil je tevreden klanten en -medewerkers en natuurlijk veel plezier in je werk. Door je IT-Kracht te gebruiken en zelf de regie te pakken over jouw IT-projecten zul je zien dat er veel meer mogelijk is in jouw organisatie dan je wellicht tot op heden had verwacht. Innoveer jouw organisatie door te automatiseren en benut juist nu de ongekende mogelijkheden van IT om te anticiperen op de toekomst.

Meer weten?

Wil je meer weten over dit onderwerp of één van de andere onderwerpen en diensten waar A-Business zich mee bezig houdt? Neem dan contact met me op!