Wil je met mij in contact komen?

  Over A-Business

  A-business, samen ondernemen is een initiatief van Rolf Grouve. Als ondernemer, adviseur bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren en columnist en auteur van verschillende boeken komt hij dagelijks in aanraking met uiteenlopende ondernemersvraagstukken. Rolf wordt geïnspireerd door innovatie, samenwerking, business intelligence, IT in zijn algemeenheid en de (co)financiering hiervan door middel van subsidies. Graag koppelt hij deze onderwerpen aan elkaar bij zowel zijn klanten als in de bedrijven waar hij als ondernemer actief is.

  In de dagelijkse praktijk is Rolf Grouve directeur van 2 Foqus, Human Talent Group en Analyse Business Consultants. Ook schrijft hij regelmatig columns voor het ondernemersplatform Sprout over onderwerpen als 'Toekomstbestendig Ondernemerschap', 'Het verwerven van subsidies' en 'De rol van data in jouw organisatie'. Over deze onderwerpen geeft hij ook presentaties, trainingen, lezingen en workshops voor onder andere hogescholen, bedrijven, ondernemersverenigingen en dergelijke.

  Wil jij meer weten over Toekomstbestendig Ondernemerschap?

  Laat je inspireren in een workshop, presentatie of adviesgesprek!

  Workshops en trainingen worden altijd op maat gemaakt, waarbij bijvoorbeeld onderwerpen als nieuwe technologie, inzicht in je data en IT, generatiedenken, nieuwe business modellen en het benutten van (subsidie)kansen aan bod kunnen komen.

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico