Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Vindsubsidies

  Vindsubsidies, voorheen Innovation Connect, heeft meer dan zeventien jaar ervaring met het optimaal benutten van subsidiekansen voor elk type bedrijf, organisatie of project op ieder niveau: regionaal, landelijk of Europees. Met haar subsidiedatabase Vindsubsidies.nl is Vindsubsidies de marktleider en verschaft zij bedrijven, organisaties en gemeenten 24/7 toegang tot alle actuele subsidies en het laatste subsidienieuws.

  Rolf Grouve heeft Innovation Connect in het verleden overgenomen van zijn vader en als zodanig het bedrijf verder laten groeien. Door zijn strategisch en analytisch vermogen is hij in staat geweest om het bedrijf de juiste richting mee te geven en voortdurend veranderingen door te voeren. Als onderdeel hiervan heeft Rolf Grouve het bedrijf verkocht aan Idox PLC om nationaal en internationaal te kunnen expanderen. Hierbij had hij zowel een oog voor de markt als voor de individuele medewerker. Rolf Grouve heeft in zijn rol als directeur binnen de Idox Group zowel in binnen- als buitenland verschillende ondernemingen geherstructureerd, strategieën ontwikkeld en tot uitvoer gebracht. Hierbij was hij voor grote en kleine ondernemers altijd een serieuze gesprekspartner.

  drs. ing. H.B.M. (Henk) Heerink, Directeur Vindsubsidies

  Oplossing voor jouw uitdaging?

  Heb jij een soortgelijke uitdaging in je organisatie of wil je geïnspireerd worden tijdens een presentatie of workshop?

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico