Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Segerink Search

  Segerink Search heeft zich sinds 2003 gespecialiseerd in het zoeken en vinden van (senior)managers, directeuren, commissarissen en toezichthouders in de regio Twente. Haar klanten zijn veel (toonaangevende) organisaties van MKB- tot Grootbedrijf en in de (semi) publieke sector die op zoek zijn naar de kandidaat die de organisatie daadwerkelijk verder kan brengen.

  Analyse Business Consultants heeft voor relaties Segerink Search naar volle tevredenheid een presentatie gegeven over hoe de (toekomstige) ontwikkelingen in de technologie en de wereld de organisaties nu en in de toekomst beïnvloeden. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden kregen ondernemers handvatten over hoe zij nu al stap-voor-stap kunnen inspelen op deze (technologische) ontwikkelingen en hoe zij hiermee hun voordeel kunnen doen.

  J. (Jos) Segerink, Directeur/Eigenaar van Segerink Search

  Oplossing voor jouw uitdaging?

  Heb jij een soortgelijke uitdaging in je organisatie of wil je geïnspireerd worden tijdens een presentatie of workshop?

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico