Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Schoenenhuis Jan Pas

  Schoenenhuis Jan Pas is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in het oosten van Nederland waar service en persoonlijke aandacht centraal staan. Met haar vestigingen in Den Ham en Wierden is zij in het straatbeeld vertegenwoordigd met een breed, kwalitatief hoogwaardig en eigentijds assortiment voor dames, heren en kinderen. Naast deze winkels beschikt Schoenenhuis Jan Pas over een webwinkel (www.janpas.nl).

  A-Business Consultancy heeft Schoenenhuis Jan Pas naar volle tevredenheid ondersteund bij de ontwikkeling van haar (online) strategie, waarbij deze strategie is vertaald naar concrete implementatiestappen en actiepunten. Hierdoor is Schoenenhuis Jan Pas in staat om haar doelgroepen op de voor hen gewenste manier te benaderen conform het streven naar voortdurende verbetering van haar persoonlijke aanpak en servicegerichtheid.

  H. (Hanneke) ten Brinke – Pas, Directeur/Eigenaar van Schoenenhuis Jan Pas

  Oplossing voor jouw uitdaging?

  Heb jij een soortgelijke uitdaging in je organisatie of wil je geïnspireerd worden tijdens een presentatie of workshop?

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico