Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Saxion Academie Bestuur, Recht & Ruimte

  Binnen de Academie Bestuur, Recht & Ruimte van Saxion worden ruim 2.600 studenten opgeleid tot specialist op het gebied van bestuur, management en recht. Na hun opleiding vinden deze studenten hun weg in het bedrijfsleven en binnen overheden. In Nederland en steeds vaker ook daarbuiten. Omdat de leefbare wereld van morgen niet eindigt bij de grens met Duitsland, maar allesomvattende en internationale implicaties én uitdagingen in zich heeft.

  Rolf Grouve was tot onze tevredenheid actief binnen Saxion ABR&R als docent van verschillende vakken op het gebied van organisatieanalyse, procesanalyse en bedrijfskunde in zowel voltijd als deeltijdonderwijs. Door een combinatie van zijn enthousiasme en concrete praktijkvoorbeelden probeert Rolf zijn studenten te motiveren om gestructureerd na te denken over structuren, processen en organisaties zodat de creativiteit van de student wordt aangesproken.

  dr. E. (Erik) Wierstra, Lector Kennisinnovatief Ondernemerschap / Opvolging bij Familiebedrijven

  Oplossing voor jouw uitdaging?

  Heb jij een soortgelijke uitdaging in je organisatie of wil je geïnspireerd worden tijdens een presentatie of workshop?

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico