Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Plieger Training

  Plieger Training ondersteunt organisaties in heel Nederland bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke effectiviteit, heldere communicatie (verbeter uw Nederlands.NL) en klantgerichtheid.

  In onze aanpak zorgen wij voor advies op maat. Samen met u bepalen wij mogelijke strategieën voor uw organisatie. Daarna kijken wij hoe we u en uw medewerkers kunnen begeleiden en coachen bij het realiseren van uw organisatiedoelstellingen. Naast begeleiding bieden wij werkplekgerichte maatwerktrainingen, met meetbare resultaten.

  Rolf Grouve treedt al jaren op als sparringpartner en adviseur van Plieger Training. Hierbij staan zowel bedrijfskundige uitdagingen, (her)structureringen en het zoeken naar voortdurende verbeteringen in de interne en externe organisatie centraal. Door de directe communicatie ontstaan in een korte tijd nieuwe en verfrissende beelden waar de onderneming concreet mee verder kan.

  M. (Marga) Plieger, Directeur/Eigenaar van Plieger Training

  Oplossing voor jouw uitdaging?

  Heb jij een soortgelijke uitdaging in je organisatie of wil je geïnspireerd worden tijdens een presentatie of workshop?

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico