Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  PLD | Universiteit Twente

  Als onderdeel van de Universiteit Twente biedt de Professional Learning & Development (BMS) diverse onderwijsprogramma's voor professionals en managers die werkzaam zijn in zowel de private en publieke sector.

  Met de CEO Master Course spelen we in op de snel veranderende omstandigheden in en om organisaties. Deze mastercourse is bedoeld voor directeuren en bestuurders die zich verder willen ontwikkelen of managers die al een directiepositie hebben en een volgende stap naar Algemeen Directeur willen maken.

  Rolf Grouve heeft voor deze CEO Master Course een cursusdag verzorgd waarin ondernemers en CEO’s werden meegenomen in de uitdagingen van de toekomst en hoe zij daar direct mee aan de slag kunnen. Na een inleiding werden de deelnemers in een creatieve sessie uitgedaagd om voor hun grootste uitdagingen buiten de gebaande paden te treden en zij gingen met concrete oplossingsrichtingen naar huis. De deelnemers en organisatie hebben deze dag als positief en van grote toegevoegde waarde ervaren.

  Drs. D. (Dick) Wijnveen, Teamleider & Programmamanager Professional Learning & Development bij de Universiteit Twente

  Oplossing voor jouw uitdaging?

  Heb jij een soortgelijke uitdaging in je organisatie of wil je geïnspireerd worden tijdens een presentatie of workshop?

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico