Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Lammertink Vastgoedzorg

  Lammertink Vastgoedzorg is gespecialiseerd in het prestatiegericht renoveren en onderhouden van vastgoed. Hierbij neemt Lammertink Vastgoedzorg de verantwoordelijkheid op zich voor het resultaat in financieel opzicht, de technische prestaties en de waardering van de gebruikers. Lammertink Vastgoedzorg streeft naar duurzaamheid in kwaliteit en relaties om de continuïteit van haar organisatie te waarborgen.

  A-Business Consultancy heeft voor Lammertink Vastgoedzorg haar beleidsdoelstellingen vertaald naar haar ICT-omgeving. De focus lag hierbij op het ontzorgen van zowel de medewerkers als de klanten van Lammertink Vastgoedzorg. Tijdens het project zijn zowel de huidige ICT-omgeving, interne processen als de informatiebehoefte op een systematische wijze geanalyseerd. De ICT-omgeving is vervolgens aangepast om de bedrijfsdoelstellingen nog effectiever en efficiënter te kunnen behalen.

  “Rolf maakt de complexiteit van ICT voor een buitenstaander eenvoudig en begrijpelijk. Hij handelt in een chronologische volgorde en dringt snel door tot de kern. Hierdoor kunnen in een korte tijd veel onderwerpen worden behandeld en afgewikkeld.”

  ing. B.T.J. (Ben) Lammertink, Directeur/Eigenaar van Lammertink Vastgoedzorg

  Oplossing voor jouw uitdaging?

  Heb jij een soortgelijke uitdaging in je organisatie of wil je geïnspireerd worden tijdens een presentatie of workshop?

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico