Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Dura Vermeer Bouw Hengelo

  Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Samen met onze partners biedt Dura Vermeer toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven.

  Rolf Grouve is sinds een aantal jaren actief als sparringpartner van de directie van Dura Vermeer Bouw Hengelo. Hierbij kwamen onder andere uitdagingen en onderwerpen op het gebied van (innovatieve) bedrijfsprocessen, ICT en het toekomstperspectief van de bouw aan de orde. Door gedisciplineerd en gestructureerd te denken en kennis en inzichten uit te wisselen, werden soms voor complexe uitdagingen relatief eenvoudige oplossingen gevonden.

  H. (Henk) Pluimers, Algemeen Directeur Dura Vermeer Bouw Hengelo

  Oplossing voor jouw uitdaging?

  Heb jij een soortgelijke uitdaging in je organisatie of wil je geïnspireerd worden tijdens een presentatie of workshop?

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico