Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Daniels Huisman Advocaten

  Daniels Huisman is met vestigingen in Almelo en Enschede onder andere een autoriteit op het gebied van insolventierecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Klantgerichtheid, doortastendheid en een duurzame klantrelatie hierbij altijd voorop.

  Analyse Business Consultants heeft voor Daniels Huisman Advocaten naar volle tevredenheid de gehele ICT omgeving geanalyseerd en in beeld gebracht. De nadruk lag hierbij op de continuïteit van de ICT omgeving voor de lange termijn en het bepalen van de informatiebehoefte om toekomstbestendig te blijven. Door de gerichte adviezen van Analyse Business Consultants heeft Daniels Huisman Advocaten haar ICT nog beter aan kunnen laten sluiten op haar doelstellingen. Daarnaast ondersteunt Analyse Business Consultant Daniels Huisman Advocaten doorlopend bij het nemen van strategische beslissingen waarbij de ICT, strategie en beleid samen komen.

  Mr. J.E. (Jeanet) Middelveld, Kantoordirecteur en Advocaat Arbeidsrecht bij Daniels Huisman Advocaten

  Oplossing voor jouw uitdaging?

  Heb jij een soortgelijke uitdaging in je organisatie of wil je geïnspireerd worden tijdens een presentatie of workshop?

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico