Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Bijzen & Dekker

  Bijzen&Dekker is met vestigingen in Apeldoorn en Enschede een belangrijke speler op het gebied van het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen bij Onderwijsstichtingen, Productiebedrijven, Groothandel (logistiek), Financieel/Project-georiënteerde en Non-Profit ondernemingen.

  A-Business Consultancy heeft in opdracht van Bijzen&Dekker een inventarisatie uitgevoerd met als doelstelling te onderzoeken om de organisatie Bijzen&Dekker naar een hoger plan te brengen. De mogelijkheden en kansen zijn door A-Business Consultancy in de persoon van Rolf Grouve vastgelegd in een Strategisch Plan.

  "Bij het analyseren van het strategisch plan bleek de professionele visie en expertise van Rolf Grouve en de chemie met de organisatie Bijzen&Dekker zo sterk dat is besloten dat Rolf Grouve de uitvoering zelf voor zijn rekening gaat nemen in de rol van directeur. Samen met Jolijn van der Plas als Operationeel Manager en met het team van Bijzen&Dekker gaan zij de volgende stap zetten binnen dit mooie bedrijf."

  Hans Dekker, Partner/Adviseur bij Bijzen&Dekker

  Wil jij meer weten over Toekomstbestendig Ondernemerschap?

  Laat je inspireren in een workshop, presentatie of adviesgesprek!

  Workshops en trainingen worden altijd op maat gemaakt, waarbij bijvoorbeeld onderwerpen als nieuwe technologie, inzicht in je data en IT, generatiedenken, nieuwe business modellen en het benutten van (subsidie)kansen aan bod kunnen komen.

  Neem contact met mij op!
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico