Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Sociale organisatieanalyse voor krachtig innoveren (2012) Rolf Grouve, e.a.

  Innovatie is een krachtig middel om uw organisatie en uw medewerkers te blijven ontwikkelen. Innovatie komt echter niet spontaan 'uit de lucht vallen'. U kunt het alleen effectief en doelgericht toepassen als uw gehele organisatie hierop ingericht is.

  In dit boek beschrijven we hoe u op een eenvoudige manier uw organisatie kunt analyseren, herinrichten en hoe u kunt innoveren. In onze visie speelt de menselijke factor een essentiële rol. Uw organisatie bestaat immers grotendeels uit mensen, uw medewerkers. Benut hun capaciteiten om te kunnen innoveren.

  Dit boek geeft concrete handvatten aan die ondernemer of manager die zijn organisatie onder de loep wil nemen en er meer uit wil halen dan hij tot nu toe deed. U moet naar alle aspecten kijken van uw organisatie, waarbij mens, doelstellingen en processen centraal staan. Wij nemen u op praktische wijze, stap-voor-stap mee in de wereld van sociale en systematische analyse van uw organisatie.

  Innovatie is een krachtig middel om uw organisatie en uw medewerkers te blijven ontwikkelen. Innovatie komt echter niet spontaan 'uit de lucht vallen'. U kunt het alleen effectief en doelgericht toepassen als uw gehele organisatie hierop ingericht is. Dit boek geeft concrete handvatten aan die ondernemer of manager die zijn organisatie onder de loep wil nemen en er meer uit wil halen dan hij tot nu toe deed. U moet naar alle aspecten kijken van uw organisatie, waarbij mens, doelstellingen en processen centraal staan.

  Grouve, Rolf e.a. (2012). Sociale organisatieanalyse voor krachtig innoveren. Academic Service/SDU Uitgevers: Den Haag.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico