Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  IT-Kracht - Innoveren door te automatiseren (2020) Rolf Grouve

  Je hoeft geen IT'er te zijn om je organisatie door te automatiseren. Er worden onterecht vaak veel ingewikkelde termen gebruikt. Daardoor worden veel IT-projecten complexer gemaakt dan nodig. Laat je vanaf nu niets meer wijsmaken door allerlei ‘experts’ die aangeven je te willen helpen, maar slechts de deal willen maken waar zij het meest aan kunnen verdienen. Neem zelf het heft in handen en pak de regie vanuit jouw bedrijfsbelang. Met de kennis uit IT-Kracht ben je in één keer een serieuze gesprekspartner.

  Juist nu je in corona-tijd moet nadenken over jouw bedrijfsmodel en de toekomstbestendigheid daarvan, biedt IT-Kracht je handvatten om eens goed te bekijken hoe jij je processen kunt doorautomatiseren, betere inzichten kunt krijgen in jouw data om de organisatie te sturen en hoe jij je medewerkers goed kunt faciliteren bij bijvoorbeeld thuiswerken.

  Op een praktische en bedrijfskundige manier worden IT-aspecten belicht. Als ondernemer wil je tevreden klanten en -medewerkers en natuurlijk veel plezier in je werk. Door je IT-Kracht te gebruiken en zelf de regie te pakken over jouw IT-projecten zul je zien dat er veel meer mogelijk is in jouw organisatie dan je wellicht tot op heden had verwacht. Innoveer jouw organisatie door te automatiseren en benut juist nu de ongekende mogelijkheden van IT om te anticiperen op de toekomst.

  Grouve, Rolf (2020). IT-Kracht, Innoveren door te automatiseren. Futuro Uitgevers: Amsterdam.

  Geïnteresseerd in dit boek? Je kunt het onder andere kopen via de volgende kanalen:

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico