Wil je met mij in contact komen?
  Terug naar overzicht

  Boeken

  In de afgelopen jaren schreef Rolf Grouve verschillende boeken over onderwerpen als innoveren, toekomstbestendig ondernemen, subsidies, business intelligence, het (her)structureren van je organisatie en IT.

  Boekenkracht - van schrijven naar succes! (2022) Rolf Grouve

  Altijd al een boek willen schrijven, maar weet je niet waar te beginnen? In dit boek neemt de auteur je stap voor stap mee in het proces van het schrijven tot het uitgeven van jouw eigen boek.

  Lees meer

  Crisiskracht - Ondernemen in complexe tijden (2020) Rolf Grouve

  Hoe beteugel je een crisis in je bedrijf? Na het lezen van het boek Crisiskracht weet je waar je op moet letten om jouw bedrijf te laten overleven en er sterker uit te laten komen. Of niet…

  Lees meer

  IT-Kracht - Innoveren door te automatiseren (2020) Rolf Grouve

  Gebruik je IT-Kracht om je organisatie door te innoveren. Na het lezen van het boek IT-Kracht begrijp je wat IT voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het goed in kunt zetten.

  Lees meer

  Subsidiekracht - Verantwoord innoveren (2019) Rolf Grouve

  Benut subsidiemogelijkheden om de risico's van jouw innovaties en investeringen te beperken, zonder dat het je teveel tijd kost. Met het boek Subsidiekracht van in de hand kun je het proces van subsidie aanvragen volgen en zelfs zelf een aanvraag doen.

  Lees meer

  Ondernemerskracht - Anticiperen op de toekomst (2018) Rolf Grouve

  Hoe zorg jij ervoor dat je organisatie toekomstbestendig wordt? Ondernemerskracht is een praktisch boek met tips over hoe jij dat kunt regelen.

  Lees meer

  Sociale organisatieanalyse voor krachtig innoveren (2012) Rolf Grouve, e.a.

  Innovatie is een krachtig middel om uw organisatie en uw medewerkers te blijven ontwikkelen. In het boek Sociale organisatieanalyse voor krachtig innoveren beschrijven we hoe u op een eenvoudige manier uw organisatie kunt analyseren, herinrichten en hoe u kunt innoveren.

  Lees meer

  Innoveren met subsidie in de praktijk, editie MKB (2011) Rolf Grouve e.a.

  Door het omzetten van creatieve ideeën vanuit de eigen organisatie te stimuleren, te managen en om te zetten naar innovaties kan je veel meer innoveren in je bedrijf. Dit boek geeft je de handvatten.

  Lees meer

  Innoveren met subsidie (2009) Rolf Grouve e.a.

  U hebt innovatieve plannen en ideeën, maar komt geld tekort om die uit te voeren. Wel eens gedacht aan het aanvragen van subsidie? 'Innoveren met subsidie' laat zien hoe u in aanmerking kunt komen voor subsidie, eenvoudig door bij het begin te beginnen.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico