Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Wil je met mij in contact komen?
Terug naar overzicht

Boeken

In de afgelopen jaren schreef Rolf Grouve verschillende boeken over onderwerpen als innoveren, toekomstbestendig ondernemen, subsidies, business intelligence, het (her)structureren van je organisatie en IT.

IT-Kracht - Innoveren door te automatiseren (2020)

Gebruik je IT-Kracht om je organisatie door te innoveren. Vanaf nu begrijp je wat IT voor jouw organisatie kan betekenen.

Lees meer

Subsidiekracht - Verantwoord innoveren (2019)

Benut subsidiemogelijkheden om de risico's van jouw innovaties en investeringen te beperken, zonder dat het je teveel tijd kost.

Lees meer

Ondernemerskracht - Anticiperen op de toekomst (2018)

Hoe zorg jij ervoor dat je organisatie toekomstbestendig wordt? Een praktisch boek met tips over hoe jij dat kunt regelen.

Lees meer

Sociale organisatieanalyse voor krachtig innoveren (2012)

Innovatie is een krachtig middel om uw organisatie en uw medewerkers te blijven ontwikkelen. In dit boek beschrijven we hoe u op een eenvoudige manier uw organisatie kunt analyseren, herinrichten en hoe u kunt innoveren.

Lees meer

Innoveren met subsidie in de praktijk, editie MKB (2011)

Door het omzetten van creatieve ideeën vanuit de eigen organisatie te stimuleren, te managen en om te zetten naar innovaties kan je veel meer innoveren in je bedrijf. Dit boek geeft je de handvatten.

Lees meer

Innoveren met subsidie (2009)

U hebt innovatieve plannen en ideeën, maar komt geld tekort om die uit te voeren. Wel eens gedacht aan het aanvragen van subsidie? 'Innoveren met subsidie' laat zien hoe u in aanmerking kunt komen voor subsidie, eenvoudig door bij het begin te beginnen.

Lees meer