Wil je met mij in contact komen?

  Diensten

  Advies

  Wanneer je meer wilt weten over de onderwerpen die aan bod komen op deze website of gericht advies wilt, dan kan dat natuurlijk. Of je nu meer wilt weten over Business Intelligence, subsidies, of het structureren van je organisatie. Wij hebben expertise.

  Lees meer

  Boeken

  In de afgelopen jaren schreef ik verschillende boeken over onderwerpen als innoveren, toekomstbestendig ondernemen, subsidies, business intelligence, het structureren van je organisatie en IT. Hier een overzicht.

  Lees meer

  Vlogs

  In mijn vlogs licht ik steeds een onderwerp toe waar je als ondernemer mee te maken hebt of wellicht gaat krijgen. Onderwerpen zijn divers, van bedrijfskundige onderwerpen tot IT en van data tot subsidie.

  Lees meer

  Referenties

  Voor verschillende opdrachtgevers heb ik werkzaamheden verricht. Een aantal referenties heb ik geplaatst op deze website zodat je een indruk hebt van wat er allemaal mogelijk is en hoe deze partijen de samenwerking hebben ervaren.

  Lees meer
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico